Gæstebog

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Har du spørgsmål, forslag til forbedringer eller en opmuntrende hilsen, så skriv os et par ord.
Skrevet af Lasse Høyer, d. 18-05-2011
Den 18. marts 2011 besøgte min mor og jeg Visens Venner i Brønshøj. Min mor havde besøgt foreningen et par gange i de sidste år, men jeg havde ikke været der længe. Derfor var det at jeg som gammelt medlem med nogen spænding og megen nysgerrighed gæstede foreningen. Vi vidste, at der havde været nogle skærmysler i tiden der var gået, og at toppen af bestyrelsen var skiftet ud og der var kommet en del nye optrædende.
Det var derfor meget skønt at møde aktive som nydende medlemmer, der kom og ønskede os velkommen. Jeg var meget rørt over alle de smukke ord der blev sagt og gemte dem i mit hjerte. Også tak til både formand John og Hanne Kalsing for den pæne velkomst.
Aftenens optræden var både hyggelig og spændende. Gæstesolisterne Jan og John Baage var særdeles gode og meget professionelle. Det var en sand fornøjelse at høre deres fortolkning af John Mogensens viser.
Min mor var meget lykkelig ved atter at stå på scenen med hendes digte. Sådan er det med gamle cirkusheste der lugter savsmuld. Det var også skønt for mig at få lov at spille på saven igen. At Visens Venner Brønshøj er inde i en god udvikling præget at spotanitet og glæde ved visesangen fornemmes tydeligt. Godt at der endeligt blev ro på bagsmækken.;-)
Vi kommer igen Gurli ( æresmedlem) og Lasse

E-mail:
Skrevet af Mogens Ryvænge, d. 17-02-2011
Min Kone og jeg fik en cd af Eyvind med visens venner og jeg må jo sige den blev vi glad for det var lige midt i Blinken. men Eyvind kan jo fortelle om Mødet på Tenerife Takk for Sangene Hilsen Mogens
E-mail:
Skrevet af Ida Olsen, d. 15-08-2010
Kære visevenner
Herligt at læse og se om Jer på denne side ;-) I er såå go'e, og det har altid været en stor glæde af høre de mange viser. Fortsat god fornøjelse til Jer allesammen.
Her på solskinsøen har jeg 'kastet' mig over alt andet end viser - Godt med flere interesser - ikk'. Jeg vil besøge Jer lige så snart det passer ind i programmet - og - tager osse imod besøg her ;-)
Mange hjertelige hilsner fra 'førderen'
E-mail:
Skrevet af Lise Pedersen, d. 20-12-2009
Sikke nogle flotte billeder fra jule vise aften,da jeg ikke var tilstede vil jeg ønske alle en rigtigt god jul. Hilsen Lise.
E-mail:
Skrevet af Anne-Grethe Rosenbøg, d. 16-12-2009
Det er en fantastisk let tilgængelig hjemmeside I har fået lavet. Jeg er rigtig, rigtig glad for at være aktiv medlem hos jer, med alle de oplevelser man får. Rigtig glædelig jul og et bragende godt Nytår til alle fra Anne-Grethe
E-mail:
Skrevet af Hanne Kalsing, d. 16-12-2009
Hejsa VvBrønshøj ... Det er den fedeste hjemmeside jeg har set... Med gode oversigter... gode oplysninger ... gode fotos ... Og det er hyggeligt at blade i den... pøj pøj bliv ved med det...
knuser fra Hanne Kalsing
E-mail:
Skrevet af Solvej Eskildsen, d. 03-12-2009
Kære alle i Visens Venner Brønshøj.

Har lige nydt et besøg på jeres hyggelige og informative hjemmeside. Den er da lige til at komme i julestemning af. Har også lige sendt et lille "skriv" til Brønshøj -Husum Avis om den næste viseaften. Håber I får en rigtig god aften i julens og visens tegn.

Mange hilsner og ønsket om en god jul til jer alle

Solvej
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Inge-Lise Nordstrand, d. 19-10-2009
Kære ViseVenner i Brønshøj.
VI kom, VI så - men I sejrede!! Tak for en forrygende eftermiddag på PH-Cafeen d. 11. oktober. Det er ikke sidste gang vi ringer efter jer.
Mange hilsner VISER&FOLK Inge-Lise Nordstrand
E-mail:
Skrevet af Lischen, d. 10-10-2009
Ja - vi glæder os allesammen til at mødes i PH-cafeen, søndag den 11. okt. Jeg tror vi får en dejlig eftermiddag, alle os, der savner det gamle viseværtshus. På gensyn
E-mail:
Skrevet af Karin Lindblom, d. 07-10-2009
Hej allesammen.
Vi ser frem til en fornøjelig eftermiddag søndag
d.11.10 kl 15.
venlig hilsen
Karin Lindblom
E-mail:
Skrevet af Visens Venner i Roskilde (Jytte), d. 08-09-2009
Tillykke Brønshøj med jeres nye flotte hjemmeside.
I har fået rigtig mange flotte billeder med.
pøj pøj Jytte
E-mail:
Skrevet af Britt Schirmacher Hansen, d. 07-09-2009
Til lykke med jeres flotte nye hjemmeside, den er lige som den skal være, orientrende og med rigtig gode billeder.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Myanne Shanna Johansen, d. 07-09-2009
Hej Visens Venner.
Super flot hjemmeside. Jeres entusiasme skinner meget igennem.
Hilsner fra MYanne
E-mail:
Skrevet af Solvej Eskildsen, d. 06-09-2009
Et stort tillykke med den nye hjemmeside. Den er både flot, festlig og informativ.

Mange hilsner fra

Solvej Eskildsen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bent S. Wissing, d. 05-09-2009
Hjemmesiden er meget flot nærmest professionel og aldeles informativ - håber at den vil give mange nye medlemmer.
E-mail: