Gæstebog

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Har du spørgsmål, forslag til forbedringer eller en opmuntrende hilsen, så skriv os et par ord.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Internetowy Sennik Transylwania, d. 03-11-2017
Love it!
Skrevet af Opinie o firmach, d. 12-10-2017
The best site I have seen for a long time! Good luck!
Skrevet af Ranking piw, d. 19-07-2017
Prajem Vám veľa úspechov!
E-mail:
Skrevet af Caroline, d. 07-07-2017
Nice page and very interesting opinions!

Have a good day.
E-mail:
Skrevet af derek, d. 23-05-2017
This site is the best! Wish U good luck and a nice day!
E-mail:
Skrevet af Aina, d. 11-10-2014
Hej Ulla
Vi vil MEGET gerne høre dine forslag til flere skålsange - Tak :-)
Skrevet af Ulla Holdt, d. 10-10-2014
hej. skulle vi ikke udvide repertoiret af skålsange? jeg har endnu ikke hørt min yndlingssang: Mangen gang er en sang skrevet både.........
og nu har jeg været medlem i (mindst) 3år. Jeg har også flere forslag, hvis I er interesseret. Viselig hilsen Ulla Holdt.
E-mail:
Skrevet af Mogens Ryvænge, d. 27-01-2012
en lille Solskinshistorie fra Tenerife her i januar. grethe og jeg sat på terassen på Masaru Hotell. og så hørte vi sang fra rummet ved siden av, det var kjente stemmer Eyvind og Tove (Gurli) vennerne vi var sammen med for 1år siden for et År siden. hvilket træf så det blev nogle hyggelige dage på Tenerife. så ta nu godt vare på dem når de kommer Hjem i sangforeningen hilsen
E-mail:
Skrevet af AaA, d. 21-10-2011
Hvorfor skal det være en hemmelighed hvad klokkeslettet er for arrangementerne?
E-mail:
Skrevet af Lasse Høyer, d. 18-05-2011
Den 18. marts 2011 besøgte min mor og jeg Visens Venner i Brønshøj. Min mor havde besøgt foreningen et par gange i de sidste år, men jeg havde ikke været der længe. Derfor var det at jeg som gammelt medlem med nogen spænding og megen nysgerrighed gæstede foreningen. Vi vidste, at der havde været nogle skærmysler i tiden der var gået, og at toppen af bestyrelsen var skiftet ud og der var kommet en del nye optrædende.
Det var derfor meget skønt at møde aktive som nydende medlemmer, der kom og ønskede os velkommen. Jeg var meget rørt over alle de smukke ord der blev sagt og gemte dem i mit hjerte. Også tak til både formand John og Hanne Kalsing for den pæne velkomst.
Aftenens optræden var både hyggelig og spændende. Gæstesolisterne Jan og John Baage var særdeles gode og meget professionelle. Det var en sand fornøjelse at høre deres fortolkning af John Mogensens viser.
Min mor var meget lykkelig ved atter at stå på scenen med hendes digte. Sådan er det med gamle cirkusheste der lugter savsmuld. Det var også skønt for mig at få lov at spille på saven igen. At Visens Venner Brønshøj er inde i en god udvikling præget at spotanitet og glæde ved visesangen fornemmes tydeligt. Godt at der endeligt blev ro på bagsmækken.;-)
Vi kommer igen Gurli ( æresmedlem) og Lasse

E-mail:
Skrevet af Mogens Ryvænge, d. 17-02-2011
Min Kone og jeg fik en cd af Eyvind med visens venner og jeg må jo sige den blev vi glad for det var lige midt i Blinken. men Eyvind kan jo fortelle om Mødet på Tenerife Takk for Sangene Hilsen Mogens
E-mail:
Skrevet af Ida Olsen, d. 15-08-2010
Kære visevenner
Herligt at læse og se om Jer på denne side ;-) I er såå go'e, og det har altid været en stor glæde af høre de mange viser. Fortsat god fornøjelse til Jer allesammen.
Her på solskinsøen har jeg 'kastet' mig over alt andet end viser - Godt med flere interesser - ikk'. Jeg vil besøge Jer lige så snart det passer ind i programmet - og - tager osse imod besøg her ;-)
Mange hjertelige hilsner fra 'førderen'
E-mail:
Skrevet af Lise Pedersen, d. 20-12-2009
Sikke nogle flotte billeder fra jule vise aften,da jeg ikke var tilstede vil jeg ønske alle en rigtigt god jul. Hilsen Lise.
E-mail:
Skrevet af Anne-Grethe Rosenbøg, d. 16-12-2009
Det er en fantastisk let tilgængelig hjemmeside I har fået lavet. Jeg er rigtig, rigtig glad for at være aktiv medlem hos jer, med alle de oplevelser man får. Rigtig glædelig jul og et bragende godt Nytår til alle fra Anne-Grethe
E-mail:
Skrevet af Hanne Kalsing, d. 16-12-2009
Hejsa VvBrønshøj ... Det er den fedeste hjemmeside jeg har set... Med gode oversigter... gode oplysninger ... gode fotos ... Og det er hyggeligt at blade i den... pøj pøj bliv ved med det...
knuser fra Hanne Kalsing
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE